Nera AF 9 seksi!.

15 Jun


Nera atau nama sebenarnya Queennera Francine Francis Kitingon merupakan salah seorang peserta Af9 yang amat menarik perhatian dengan pemakaiannya yang amat seksi. Mana taknya, Si Nera ni pernah mendapat tempat kedua atau naib johan dalam Miss Earth- Water Sabah 2010. Nera memang bergiat aktif dalam mana-mana pertandingan nyanyian dan akhirnya menempatkan nera ke pentas AF9. hebat kan. NEra ni memang pandai ber’posing’ di depan kamera dan pandai pula menggayakan aksi menggoda. Komen juri AF9 iaitu Hattan kepada Nera :

“Awak punya liuk lentuk tu tak menggoda saya, sebab awak nyanyi keluar masuk, keluar masuk. “Tone” sedap. Kalau ada “dinner” saya panggil awak tapi kalau “vocal” saya tak nak panggil awak. Kalau nak buat lelaki-lelaki meleleh air liur tengok awak saya panggillah. Fikirlah.”
www.lelakiperkasa.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: