teknik memikat wanita

6 Jul

Adakalanya isteri anda hilang mood untuk melakukan persetubuhan dengan anda. Ini menyebabkan anda bosan dan tidak tentu arah dibuatnya. Masalah ini dapat diselesaikan dengan mengunakan…Kuasa Pheromones! Gunakan pheromones, sejenis hormon lelaki, perangsang nafsu semulajadi yang berkuasa. Anda boleh memikat, mempesona, menguja dan menggoda mana-mana wanita. Pheromones akan meningkatkan daya keterampilan anda terhadap wanita secara mendadak. Di-jamin oleh saintis antarabangsa! Jadilah jaguh dalam arena memikat wanita!
* Pheromones membolehkan anda kelihatan seksi dan menawan.
* Wanita akan cuba menggoda ANDA tanpa anda sedari.
* Lebih mata memandang kearah anda tanpa paksaan
* Anda pasti akan dapat lebih perhatian.
* Anda akan dapat lebih senyuman dari wanita.
* Anda dapati hubungan menjadi lebih baik secara spontan.
* Hari yang anda lalui, pasti akan lebih menyeronokkan!
* Di jamin berkesan.
Pheromones adalah bau semulajadi yang dikeluarkan oleh badan, untuk berkomunikasi dengan orang di sekeliling anda. Melalui pelbagai kajian, saintis mendapati bahawa manusia menggunakan bau sebagai pengantara yang mengawal tingkahlaku ketika berkomunikasi, secara sedar atau tidak.
Sekarang telah diketahui bahawa tingkahlaku manusia dipengaruhi kuat oleh deria bau semulajadi ini. Bau ini dapat menolong anda menarik perhatian dan memikat mereka yang berlainan jantina
Kajian menunjukkan wanita memilih lelaki yang mereka suka bukan hanya berdasarkan rupa semata-mata. Mereka memilih lelaki yang mereka rasakan ada sifat kelelakian yang kuat. Dan sekarang anda bertuah kerana dengan kuasa pheromones dari Phero-X?, anda boleh membuat mana-mana wanita merasakan perasaan tertarik yang amat sangat terhadap anda.
Phero-X ? mengandungi pheromone manusia tulen jenis ( 5-Alpha-Androst-16-En-3-One ), yang akan membuat mana-mana wanita yang berada dekat dengan anda merasa tertarik kepada anda. Wanita akan memuji bau anda yang begitu menarik dan sedap, sebenarnya mereka tertarik pada pheromones yang terkandung dalam Phero-X?.
Phero-X ? bukan pheromone yang berasal dari haiwan, jadi anda boleh menggunakannya tanpa was-was. Kajian mengenai pheromones telah membuktikan yang ia boleh menaikkan sifat romantik wanita dan membuatkan mereka inginkan lebih perhatian dari lelaki. Kami menjamin 100% penggunaan Phero-X? akan menyemarakkan lagi perasaan kasih-sayang pasangan anda!
Phero-X ? pasti akan mengubah hidup anda dan di-jamin. Jika anda tidak puashati ( kami akan pulangkan pelaburan anda 100%.)
Dapatkan Phero-X sekarang.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: